Kopij

Kopij die aansluit bij het onderwerp en profiel van het tijdschrift kan te allen tijde als tekstdocument worden bezorgd aan de redactie op dit e-mailadres:  redactie@tijdschriftdeguldenpasser.be.

Teksten die als artikel worden ingestuurd, worden na een voorlopige beoordeling door de redactie steeds aan externe dubbel blind peer review onderworpen.

Op basis van het oordeel van de redactie en de verslagen van externe experts beslist de redactie in volle onafhankelijkheid over eventuele opname in het tijdschrift, al dan niet op voorwaarde van een (grondige) herwerking door de auteur.

Auteurs van artikelen en bijdragen ontvangen na publicatie een auteursexemplaar van het tijdschrift en een digitale overdruk voor persoonlijk gebruik.

Hier kunt u de publicatiebepalingen lezen en downloaden.

Met de steun van de Universitaire Stichting

Wij werken prettig samen met:

VMPM
HLH
VWB
MPM
Biblio
WEG
Biblio
MEDinART

© 2019 Vereniging van Antwerpse Bibliofielen

Proclaimer: Wij zijn wel degelijk voor 100% verantwoordelijk voor al de inhoud van deze website. Maar: missen is menselijk (en soms ook omgekeerd). Indien er -onbedoeld dus- onjuiste of onvolledige informatie op deze pagina zou staan, vernemen we dat graag. Zodat we er meteen wat aan kunnen verhelpen. Stuur even een mailtje. Dank voor de medewerking!