Lid worden

.
.
.

et lidmaatschap van de Vereniging van Antwerpse Bibliofielen staat open voor iedereen die interesse heeft in bibliofilie en/of boekwetenschap, uit Antwerpen en zeker ook (ver) daarbuiten.

,

Als lid geniet u de volgende voordelen:

  • u ontvangt jaarlijks twee afleveringen van onze eigen uitgave, De Gulden Passer , een internationaal gereputeerd tijdschrift voor boekwetenschap en bibliofilie;
  • u wordt uitgenodigd op de algemene ledenvergadering (met lezing)
  • u wordt uitgenodigd op de opening van tentoonstellingen in Museum Plantin-Moretus;
  • u wordt via de nieuwsbrief en op deze website op de hoogte gehouden van bibliofiele evenementen (beurzen, seminars, cursussen, etc.) in binnen- en buitenland;
  • u kunt deelnemen aan onze excursies naar bijzondere boekencollecties en tentoonstellingen;
  • u kunt contact leggen met collega-verzamelaars en bibliofielen;
  • leden kunnen zich bovendien bij het bestuur kandidaat stellen als werkend lid. Werkende leden wenden hun kennis of ervaring actief aan ten gunste van de vereniging en/of bij haar activiteiten. Zij zijn stemgerechtigd in de algemene vergadering;
  • als welkomstcadeau overhandigen we u bovendien, bij de eerstvolgende jaarvergadering, 6 gratis exemplaren van eerdere jaargangen van De Gulden Passer.

Het lidmaatschapsgeld bedraagt 50 euro per jaar. Voor leden die jonger zijn dan 30 jaar geldt een contributie van 30 euro per jaar.

Instellingen kunnen zich voor 50 euro per jaar (excl. verzendkosten) op De Gulden Passer abonneren.

U kunt zich opgeven door gebruik te maken van het onderstaande aanmeldingsformulier.
We verzoeken u het lidmaatschapsgeld over te schrijven op IBAN BE18 0680 9492 8065 | BIC: GKCCBEBB op naam van de Vereniging van Antwerpse Bibliofielen, Vrijdagmarkt 22, B-2000 Antwerpen. Graag vermelden: “Lidgeld 20xx (jaar)”.
Uw lidmaatschap wordt definitief na goedkeuring door het bestuur.
Wij verwelkomen u dan van harte!

Alle velden invullen, graag.

Wij werken prettig samen met:

VMPM
HLH
VWB
MPM
Biblio
WEG
Biblio
MEDinART

© 2019 Vereniging van Antwerpse Bibliofielen

Proclaimer: Wij zijn wel degelijk voor 100% verantwoordelijk voor al de inhoud van deze website. Maar: missen is menselijk (en soms ook omgekeerd). Indien er -onbedoeld dus- onjuiste of onvolledige informatie op deze pagina zou staan, vernemen we dat graag. Zodat we er meteen wat aan kunnen verhelpen. Stuur even een mailtje. Dank voor de medewerking!